RAYMARINE SONAR AXIOM 2 PRO S 9"

€3,104.90
  • Brez DDV:€2,545.00
  • Proizvajalec Raymarine
  • Šifra: E70653
  • Razpoložljivost: Prednaročilo
AXIOM2 Pro 9 S, HybridTouch 9" Multi-function Display with integrated High CHIRP Conical Sonar for CPT-S9, 12 in 16-palčni navtični ploterji HybridTouch z enokanalnim sonarjem CHIRP. AXIOM 2 Pro S združuje navtični ploter, sonar, radar, avtopilota in video v zmogljiv navigacijski sistem vse v e..

AXIOM2 Pro 9 S, HybridTouch 9" Multi-function Display with integrated High CHIRP Conical Sonar for CPT-S

9, 12 in 16-palčni navtični ploterji HybridTouch z enokanalnim sonarjem CHIRP. AXIOM 2 Pro S združuje navtični ploter, sonar, radar, avtopilota in video v zmogljiv navigacijski sistem vse v enem. Načrtujte svoje naslednje križarjenje in se samozavestno odpravite na pot s HybridTouch™ Axiom 2 Pro — preprosto izkušnjo zaslona na dotik in tipkovnice, ki jo omogoča intuitivni operacijski sistem LightHouse. Uporabite Axiom 2 Pro kot en navtični ploter GPS ali ustvarite mrežo več zaslonov Axiom s preprosto kabelsko povezavo RayNet. Več kot le navtični ploter, Axiom 2 Pro S ima vgrajen sonar z visokim CHIRP, idealen sonar za zanesljivo merjenje globine in podvodno odkrivanje.

Nova serija Axiom2 Pro bo vključevala križarjenju prijazen Axiom2 Pro S z enokanalnim sonarjem CHIRP in Axiom2 Pro RVM (Real Vision Max fishfinding) , namenjen resnim ribičem, s sonarjem CHIRP z močjo 1 kW ter tehnologijo RealVision MAX, ki daje slike rib in struktur v visoki ločljivosti.

Sonda Raymarine RV-100 All-In-One za montažo na krmo vam omogoča enostavno prepoznavanje struktur in lociranje rib z realistično jasnostjo sonarja RealVision 3D. RV-100 je 4-kanalna CHIRP sonda širokega spektra z DownVision™, SideVision™, visokofrekvenčnim CHIRP ciljanjem na ribe in sonarjem RealVision 3D™. Sonda ima vgrajen referenčni sistem za položaj in smer (AHRS), ki stabilizira 3D sonarske posnetke in samodejno kompenzira gibanje plovila. Uživali boste v natančnem in resničnem modelu podvodnega okolja, ki filtrira popačenja, ki jih povzročajo valovi ali manevriranje plovila. RV-100 ima tudi vgrajeno hitro odzivno tipalo temperature vode za hitre in natančne odčitke.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?