AKAMI CHIDORI SQUID EGI 3.0

€3.84

€4.80

  • Brez DDV:€3.15
  • Proizvajalec Akami
  • Šifra: 008159
  • Razpoložljivost: 2-3 dni
Akami Chidori eging squid jig je pravi biser v arzenalu visokokakovostne ribiške opreme. Zaradi njegovih živahnih barv, ropotajoče naprave in rdečega sijaja je resnično enkraten. S petimi barvnimi možnostmi, med katerimi lahko izbirate, je bil izdelan iz samo vrhunskih materialov in tkanin, ki so za..

Razpoložljive možnosti

Akami Chidori eging squid jig je pravi biser v arzenalu visokokakovostne ribiške opreme. Zaradi njegovih živahnih barv, ropotajoče naprave in rdečega sijaja je resnično enkraten. S petimi barvnimi možnostmi, med katerimi lahko izbirate, je bil izdelan iz samo vrhunskih materialov in tkanin, ki so zasnovane tako, da odbijajo svetlobo zahvaljujoč učinku prizme niti.

Tisto, kar resnično ločuje Chidori, je inovativen dodatek stranskih silikonskih plavuti, ki jih osvetljuje modra fosforescenca 490 Nm. Kontrast med rdečo fosforescenco glavnega telesa in modrino stranskih plavuti je preprosto osupljiv. Oko, tudi fosforescentno, ujame pogled na edinstven način in doda pridih vizualne globine.

Ostre in dobro nagnjene košare zagotavljajo brezhiben oprijem, medtem ko je živahno fluorescentno rumen svinčeni nanos opremljen z dvema strateškima luknjama za uravnoteženje egija v neugodnih razmerah, na primer v prisotnosti močnih morskih tokov ali ko je treba doseči velike globine.

Zahvaljujoč svojemu brezhibnemu ravnotežju je Chidori popolnoma primeren tako za eging kot za tradicionalni ribolov glavonožcev iz čolna. To je vsestransko orodje, ki ne bo nikoli razočaralo in strastnim ribičem ponuja visoko zmogljivost v vsaki situaciji."

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?