AKAMI SHIZEN SQUID EGI 3.0

€4.40

€5.50

  • Brez DDV:€3.61
  • Proizvajalec Akami
  • Šifra: 008158
  • Razpoložljivost: 2-3 dni
Akami Shizen eging squid jig je odlično sodelovanje z našim Pro-Staffom, Paolom Gavazzenijem in Massimom Vizzarijem, ki sta imela ključno vlogo pri izbiri barvnih vzorcev in sta posebej zahtevala uporabo silikonskih stranskih plavuti, da bi umetni vabi omogočili bolj realistične gibe, skupaj z zelo ..

Razpoložljive možnosti

Akami Shizen eging squid jig je odlično sodelovanje z našim Pro-Staffom, Paolom Gavazzenijem in Massimom Vizzarijem, ki sta imela ključno vlogo pri izbiri barvnih vzorcev in sta posebej zahtevala uporabo silikonskih stranskih plavuti, da bi umetni vabi omogočili bolj realistične gibe, skupaj z zelo zmogljivimi košarami. To ribiško orodje izstopa po izredno realističnih naravnih barvah, izvedbi ropotajoče naprave in zeleni fosforescenci.

Izdelan iz vrhunskih materialov, ponuja brezhibno ravnovesje, zaradi česar je primeren tako za lovljenje glavonožcev s čolna kot tudi z obale. Pristne in žive barve Akami Shizen so zasnovane tako, da pritegnejo pozornost glavonožcev in spodbudijo njihove plenilske nagone. Ti naravni toni prispevajo k temu, da glavonožce pritegnejo k egiju, prikličejo njihov običajni plen in povečajo verjetnost uspeha pri ribolovu.


Opremljen z ropotajočo napravo, ki posnema zvoke, ki jih zaznavajo glavonožci med hranjenjem, ta lignjevec dodatno pritegne pozornost teh morskih bitij, vzbudi zanimanje in jih spodbudi k napadu. Zelena fosforescenca, ki jo oddaja lignji, dodaja vizualni element njegovi privlačnosti, saj prepričljivo posnema značilnosti naravnega plena in spodbuja plenilske nagone lignjev in sip ter jih vabi, da se približajo in udarijo.


Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih materialov in brezhibnemu ravnotežju Akami Shizen jig za lignje ponuja zanesljivo in natančno delovanje. Uspešno se lahko uporablja tako pri egingu, specializirani tehniki za glavonožce, kot pri tradicionalnem ribolovu iz čolnov. Skratka, šablona za lignje Akami Shizen eging je vsestransko in visokokakovostno orodje za ribolov glavonožcev. Zaradi naravnih barv, ropotanja, zelene fosforescence in brezhibnega ravnovesja je učinkovita izbira za privabljanje glavonožcev in povečanje možnosti za uspeh, tako pri ribolovu s čolni kot pri tradicionalnem ribolovu s čolni.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?