VABA SONUBAITS SPICY MEATY GROUNDBAIT 2KG

€13.50
  • Brez DDV:€12.33
  • Proizvajalec SONUBAITS
  • Šifra: 008023
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Če želite vabo z močnim vonjem, potem je to za vas. Rdeče barve in nezamenljivega vonja po začinjeni klobasi je idealna talna vaba za kalno vodo v komercialah ali na rekah, saj se ribe zanašajo na svoj voh in ne na vid.Razvita na osnovi zdrobljenih peletov in ribje moke z dodano mesno in kostno moko..

Če želite vabo z močnim vonjem, potem je to za vas. Rdeče barve in nezamenljivega vonja po začinjeni klobasi je idealna talna vaba za kalno vodo v komercialah ali na rekah, saj se ribe zanašajo na svoj voh in ne na vid.

Razvita na osnovi zdrobljenih peletov in ribje moke z dodano mesno in kostno moko skupaj z okusom pikantne klobase, je to najbolj mesna vaba, ki jo lahko naredimo. Popoln za vse vrste, vendar je bil naklonjen specializiranim ribičem za krapa, mreno, ploščiča in klena.

Lahko se lovi na Method, skozi podajalnik v kletki ali preprosto v kroglico, deluje tudi kot odličen nosilec za druge vabe in je videl nekaj neverjetnih ulovov pri uporabi mesa kot vabe za trnek.

Ade Kiddell (Specialist Ribič) pravi: "To je najbolj smrdljiva vaba, kar sem jih kdaj uporabil, popolna za reko, ko je v poplavah, saj vonj preplavlja tok in privablja ribe na krmilnico."

Navodila za mešanje:

Spicy Meaty je preprost za mešanje. Vsebino izpraznite v veliko mešalno posodo ali posodo. Uporabite 2-litrsko posodo za vabo kot merilo, napolnite z vodo in dodajte suho vabo, dobro premešajte in zagotovite enakomerno porazdelitev po mešanici. Pustite, da vaba vpije vodo. Natančno prilagodite mešanico svojim zahtevam in pojdite skozi sito, da odstranite morebitne grudice.

Lahko pa uporabite vrtalnik in metlico, to je zdaj prednostna metoda mnogih naših svetovalcev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?