VABA SONUBAITS CHUNKY FISH GROUNDBAIT 2KG

€13.50
  • Brez DDV:€12.33
  • Proizvajalec SONUBAITS
  • Šifra: 008025
  • Razpoložljivost: Na zalogi
To je verjetno najbolj dišeča vaba, kar smo jih kdaj naredili!Želeli smo izdelati vabo, ki bi dišala res po ribah in bi vsebovala visoko kakovostno ribjo moko in druge sestavine, da bi ta vaba izstopala iz množice. Ta groundbait vsebuje prave dehidrirane ribe, ki resnično okrepijo okus.Chunky Fish j..

To je verjetno najbolj dišeča vaba, kar smo jih kdaj naredili!

Želeli smo izdelati vabo, ki bi dišala res po ribah in bi vsebovala visoko kakovostno ribjo moko in druge sestavine, da bi ta vaba izstopala iz množice. Ta groundbait vsebuje prave dehidrirane ribe, ki resnično okrepijo okus.

Chunky Fish je bil zasnovan z več meseci testiranja, prilagajanja in še več testiranj, da bi popolnoma ustrezal različnim ribolovnim situacijam, hkrati pa ohranil čim večjo učinkovitost vabe.

V hladnejših mesecih je Chunky Fish odličen način za dodajanje malo dodatne ribje moke v mešanico vabe. 

V poletnih mesecih je Chunky Fish odlična vaba za ribolov velikih rib.  Ta močna dišeča vaba je res odlična, za velike krape.

Chunky Fish se lahko uporablja za ribolov s palico, prav tako pa se lahko uporablja na ali v krmilnici. Izjemno vsestranska mešanica

Navodila za mešanje:

Chunky Fish je preprost za mešanje. Vsebino izpraznite v veliko mešalno posodo ali posodo. Uporabite 2-litrsko posodo za vabo kot merilo, napolnite z vodo in dodajte suho vabo, dobro premešajte in zagotovite enakomerno porazdelitev po mešanici. Pustite, da vaba vpije vodo. Natančno prilagodite mešanico svojim zahtevam in pojdite skozi sito, da odstranite morebitne grudice.

Lahko pa uporabite vrtalnik in metlico, to je zdaj prednostna metoda mnogih naših svetovalcev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?