VABA SONUBAITS TIGER FISH GROUNDBAIT 2KG

€13.50
  • Brez DDV:€12.33
  • Proizvajalec SONUBAITS
  • Šifra: 008024
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Tiger Fish je mešanica, ki jo je razvila ekipa Sonubaits in je mešanica tigrovih oreščkov, peletov in ribje moke, zdrobljenih v vabo za krape.To je sladko dišeča mešanica, ki je nastala po različnih razpravah ribičev in opazovanjih krapov, ki so bili vsi prepričani o Tiger Nuts in njihovi učinkovito..

Tiger Fish je mešanica, ki jo je razvila ekipa Sonubaits in je mešanica tigrovih oreščkov, peletov in ribje moke, zdrobljenih v vabo za krape.

To je sladko dišeča mešanica, ki je nastala po različnih razpravah ribičev in opazovanjih krapov, ki so bili vsi prepričani o Tiger Nuts in njihovi učinkovitosti.

Ko so tigrovi oreščki zdrobljeni, se sprostijo naravni sladkorji in olja, zaradi katerih postane mešanica lepljiva, ko jo pomešamo z vodo. To pomeni, da ustvari popolno lepljivo mešanico bodisi za krmilnik, bodisi za prenašanje dodatnih delcev in izdelava kroglic. Prav tako ustvari odlično mešanico in fino preprogo zdrobljenih peletov in ribje moke skupaj z drobnimi delci zdrobljenih tigrovih oreščkov, ki res pripravi ribe do hranjenja.

Groundbait Tiger Fish je del širše ponudbe, vključno s krmnimi peleti in tekočo aromo, ki se lahko uporabljajo samostojno ali v povezavi z drugimi vabami.

Michael Buckwalder pravi: "Ta lepljiva mešanica z oreščki in ribami je resnično učinkovita v številnih različnih situacijah. Enako primerna za ribolov krapa na robu pri komercialnem ribolovu ali na metodo v globljih vodah, je res prava vsestranska mešanica"

Navodila za mešanje:

Tiger Fish je preprost za mešanje. Vsebino izpraznite v veliko mešalno posodo ali posodo. Uporabite 2-litrsko posodo za vabo kot merilo, napolnite z vodo in dodajte suho vabo, dobro premešajte in zagotovite enakomerno porazdelitev po mešanici. Pustite, da vaba vpije vodo. Natančno prilagodite mešanico svojim zahtevam in pojdite skozi sito, da odstranite morebitne grudice.

Lahko pa uporabite vrtalnik in metlico, to je zdaj prednostna metoda mnogih naših svetovalcev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?