VABA SONUBAITS F1 ORIGINAL GROUNDBAIT 2KG

€13.50
  • Brez DDV:€12.33
  • Proizvajalec SONUBAITS
  • Šifra: 008026
  • Razpoložljivost: Na zalogi
F1, ki ga je razvil Des Shipp za lov F1 in komercialnih krapov, se je izkazal za revolucijo v sodobnih vabah na osnovi ribje moke, ki ustvarja novo kategorijo v obliki sladkih vab iz ribje moke. Poleg tega, da je izjemno učinkovita za F1 in krape, je F1 izbira številka ena! Od izdaje je bila priljub..

F1, ki ga je razvil Des Shipp za lov F1 in komercialnih krapov, se je izkazal za revolucijo v sodobnih vabah na osnovi ribje moke, ki ustvarja novo kategorijo v obliki sladkih vab iz ribje moke. Poleg tega, da je izjemno učinkovita za F1 in krape, je F1 izbira številka ena! Od izdaje je bila priljubljena vaba številnih vrhunskih ribičev in izkazala se je za uničujočo v številnih tekmah na različnih prizoriščih. Z dodajanjem naše edinstvene mešanice sladke privlačnosti mešanici ribje moke in zdrobljenih peletov smo ustvarili talno vabo, ki začne loviti takoj in s podaljšano zadrževalno močjo poskrbi, da riba ostane na vašem krmišču.

Sonubaits je vodilni, saj je prvi predstavil vabo iz sladke ribje moke. Originalen in najboljši.

Navodila za mešanje:

F1 je preprost za mešanje. Vsebino izpraznite v veliko mešalno posodo ali posodo. Uporabite 2-litrsko posodo za vabo kot merilo, napolnite z vodo in dodajte suho vabo, dobro premešajte in zagotovite enakomerno porazdelitev po mešanici. Pustite, da vaba vpije vodo. Natančno prilagodite mešanico svojim zahtevam in pojdite skozi sito, da odstranite morebitne grudice.

Lahko pa uporabite vrtalnik in metlico, to je zdaj prednostna metoda mnogih naših svetovalcev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?