VABA SONUBAITS KRILL & SQUID GROUNDBAIT 2KG

€13.50
  • Brez DDV:€12.33
  • Proizvajalec SONUBAITS
  • Šifra: 008030
  • Razpoložljivost: Na zalogi
KRILL & SQUID se priključuje eni izmed naših najbolj priljubljenih ponudb okusov, zato je bil Krill & Squid razvit tako, da ponuja močno mešanico zdrobljenih peletov, ribje moke in krila skupaj z izjemno privlačnim dodatkom moke iz lignjev, neverjetno visokokakovostne sestavine, ki ne samo d..

KRILL & SQUID se priključuje eni izmed naših najbolj priljubljenih ponudb okusov, zato je bil Krill & Squid razvit tako, da ponuja močno mešanico zdrobljenih peletov, ribje moke in krila skupaj z izjemno privlačnim dodatkom moke iz lignjev, neverjetno visokokakovostne sestavine, ki ne samo doda k močnemu vonju mešanice in lastnostim privlačnosti rib k prijemanju, dodaja pa tudi povečane ravni beljakovin, kar je bistvena prehranska zahteva vseh rib in nekaj, kar aktivno iščejo pri hranjenju. Rdeče/rjave barve je talna vaba Krill & Squid briljantna vsestranska mešanica, ki lahko ustvari fantastične rezultate pri ribolovu z krmilnikom, hranjenju s skodelico, nameščeno na drogu, ali ročno hranjenje na prosto in izstopa kot odlična mešanica za velike ribe. ne glede na to, ali se uporablja na krmilniku ali prosto. Za še boljše rezultate uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz serije Krill & Squid!

Navodila za mešanje:

Vsebino izpraznite v veliko mešalno posodo ali posodo. Uporabite 2-litrsko posodo za vabo kot merilo, napolnite z vodo in dodajte suho vabo, dobro premešajte in zagotovite enakomerno porazdelitev po mešanici. Pustite, da vaba vpije vodo. Natančno prilagodite mešanico svojim zahtevam in pojdite skozi sito, da odstranite morebitne grudice.

Lahko pa uporabite vrtalnik in metlico, to je zdaj prednostna metoda mnogih naših svetovalcev.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?