MTC BAITS BOILIE ESTER & CREAM 1KG

€12.00
  • Brez DDV:€10.96
  • Proizvajalec MTC Baits
  • Šifra: 007908
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Sladko, kremasto, okusno, to je Ester & Cream. S kombinacijo visokokakovostnih sestavin in skrbno predobdelavo je bil ustvarjen uravnotežen recept, ki ga lahko uporabljate vse leto.Ta boilie dobi svojo veliko lovilno moč zaradi intrinzične privlačnosti posameznih sestavin, ki so med seboj usklaj..

Razpoložljive možnosti

Sladko, kremasto, okusno, to je Ester & Cream. S kombinacijo visokokakovostnih sestavin in skrbno predobdelavo je bil ustvarjen uravnotežen recept, ki ga lahko uporabljate vse leto.

Ta boilie dobi svojo veliko lovilno moč zaradi intrinzične privlačnosti posameznih sestavin, ki so med seboj usklajene v optimalnih količinah, tako da se med seboj tudi krepijo. Ester & Cream nadaljuje z lovljenjem in ni presenetljivo, da ga krapi zaljubijo. Dober bralec bo že razumel, da sta hranilna vrednost in prebavljivost izjemno dobri. Edinstveni estri, stimulansi apetita, naravni sprožilci sladkosti in 'smetanast' okus zagotavljajo zelo visoko privlačnost in nadaljnjo širitev spektra privlačnosti. Če sami povonjate in okusite Ester & Cream, instinktivno ugotovite, da gre za izjemno bojlio v vseh letnih časih.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?