KIANA CARP GOO NO NAME

€18.49
  • Brez DDV:€16.89
NO NAME!No Name se razlikuje od ostalih izdelkov v seriji GOO, sprva se zdi rahlo nežne barve in vonja, toda aroma pridobiva na intenzivnosti in je z vsakim vonjem močnejša. Ta lastnost se prenese v vodni stolpec, kar ji omogoča potovanje in privabljanje krapov z neverjetnimi rezultati! Pri preizkuš..

NO NAME!

No Name se razlikuje od ostalih izdelkov v seriji GOO, sprva se zdi rahlo nežne barve in vonja, toda aroma pridobiva na intenzivnosti in je z vsakim vonjem močnejša. Ta lastnost se prenese v vodni stolpec, kar ji omogoča potovanje in privabljanje krapov z neverjetnimi rezultati! Pri preizkušanju se je izkazalo, da je bilo takoj tako zelo posebno, saj so prvič doslej terenski preizkuševalci zahtevali, da se ga ne objavi zaradi rezultatov, ki jih imamo z njim.

Je Supreme, zato je kot nalašč za namakanje vab, ki bo sčasoma prodrl naravnost do jedra vabe, izpustil v vodi in ribe pritegnil naravnost do vabe na trnek!


Citat: Ali Hamidi
»It’s an absolute barn stormer! Je izredno zapleten in prefinjen ter vsebuje nekaj zelo zelo dragih sestavin! Nič barve in je eden najhujših atraktorjev za privabljanje rib, ki jih boste kdajkoli uporabili. "

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?