HEARTY RISE PALICA VALLEY HUNTER

€299.00
  • Brez DDV:€245.08
  • Proizvajalec Hearty Rise
  • Šifra: 004349
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Serija Valley Hunter je lepa in zelo hitra serija palic. Posebej je primerna za light jigging in drop shot. Asimetrična delitev ustreza novemu japonskemu trendu in vodi v veliko akcijo!  Idealna palica za ultralight in light ribolov ostriža in smuča.  Sestavni deli palice so visoko kakovos..

Razpoložljive možnosti

Serija Valley Hunter je lepa in zelo hitra serija palic. Posebej je primerna za light jigging in drop shot. Asimetrična delitev ustreza novemu japonskemu trendu in vodi v veliko akcijo!  Idealna palica za ultralight in light ribolov ostriža in smuča.  Sestavni deli palice so visoko kakovostni! FUJI Titanium SIC obročki in držalo role.

Za Blank je uporabljena nova Hearty rise NET-V III tehnologija:

Valley Hunter je razdeljen asimetrično, zato konektor ne sedi v aritmetičnem središču celotne dolžine, ampak nekoliko nad začetno rinko. Teoretično ta koncept daje oblikovalcu palic bolj netipičen prazen prednji del. In vam omogoča, da ustvarite dejanje palice z manj tehničnimi omejitvami.

Hearty Rise za prazno konstrukcijo uporablja ogljikova vlakna SNVC TORAY. Zunanje preproge vlaken so v triplastnem postopku navite diagonalno druga proti drugemu, medtem ko so vlakna srednje matice poravnana po dolžini do blanka. Hearty Rise to imenuje NET-V III in kot vsi drugi proizvajalci obljublja izjemne lastnosti!

NET-V III
Je trdnost in lahka teža v notranjosti jedra
!

Poveča njegovo togost glede na najlažjo blank strukturo. Izboljšan s prejšnjo generacijo tehnologije ogljikove strukture NET-V v obliki mreže, smo po nenehnem inženiringu in razvoju končno dosegli mojstrstvo vključevanja nove tehnologije in materialov v našo edinstveno in najnovejšo tehnologijo NET-V III. Sprejeti so visoki sloji iz karbonskih vlaken z različnimi konstrukcijami poševnih smeri za vse spoje, da bi dosegli največjo učinkovitost. Ta ideja o
no-seam-style”  ribiških palicah omogoča, da je na vrhu, ne glede na njegove zmogljivosti ali težo. Na to smo ponosni!


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?