NORTHERN BAITS VABA WHITE FISH BOILIE 1KG

€6.99
  • Brez DDV:€6.38
  • Proizvajalec Northern Baits
  • Šifra: 004937
  • Razpoložljivost: 2-3 dni
Laminirana s svežo belo ribjo moko in predigested ribjo moko. Ta bela ribja moka vsebuje malo maščob, skupaj z visokokakovostnim mlečnim prahom, ki ga dodajamo vsem našim vrhunskim boilijem WPC90, WPC68, dodajamo pa tudi več kot 10% koncentriranih jetrnih praškov.Ta boili z kremno belo ribjo moko im..

Razpoložljive možnosti

Laminirana s svežo belo ribjo moko in predigested ribjo moko. Ta bela ribja moka vsebuje malo maščob, skupaj z visokokakovostnim mlečnim prahom, ki ga dodajamo vsem našim vrhunskim boilijem WPC90, WPC68, dodajamo pa tudi več kot 10% koncentriranih jetrnih praškov.

Ta boili z kremno belo ribjo moko ima zelo drag prašek belega popra, skupaj z visoko vsebnostjo jeter, kvasa, lignjev + 2% mineralne gline in roza sol Himalaje.

Dodali smo neverjetno eterično olje bele paprike. Zelo se razlikuje od legende, znane kot 'black pepper'. Okus je močnejši in veliko boljši!

Poleg tega smo dodali neverjeten stimulator hrane za bele ribe, ki vsebuje le 24% beljakovin in v postopku vliva vse maščobe in naravna olja, ki jih dobimo iz ribje moke kot izdelka za druge namene. mletja. Ena najboljših tekočin, ki jo imamo, in ki vabi veliko privlačnosti.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?