HEARTY RISE PALICA BLACK FORCE 962H 2,91M 17 - 70 GR

€265.00
  • Brez DDV:€217.21
  • Proizvajalec Hearty Rise
  • Šifra: 004521
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
HEARTY RISE je proizvajalec ribiških proizvodov s sedežem v Tajvanu, ki si prizadeva zagotoviti ribiču najvišjo kakovost ribolovnega pribora. Pazimo na najmanjše podrobnosti in njihova izdelava je kot nobena druga znamka. V podjetju za izdelavo palic smo že približno 3 desetletja, z dovolj izkušenj ..

HEARTY RISE je proizvajalec ribiških proizvodov s sedežem v Tajvanu, ki si prizadeva zagotoviti ribiču najvišjo kakovost ribolovnega pribora. Pazimo na najmanjše podrobnosti in njihova izdelava je kot nobena druga znamka. V podjetju za izdelavo palic smo že približno 3 desetletja, z dovolj izkušenj za razumevanje zapletenosti in oblikovanja palic. Nič ni bilo spregledano pri pridobivanju najvišje kakovosti japonskega karbona, da bi uporabili najboljše rinke in komponente iz Japonske in ZDA. Pravzaprav je več kot 60% našega izvoznega trga na Japonsko, zato so te japonske kakovostne ribiške palice na voljo za nakup v Sloveniji. Če hočeš najboljše, kar lahko ribiški pribor premore, potem ne glej več, Hearty Rise ima palico zate!

V preteklem času je poraslo povpraševanje po cenovno bolj ugodnih ribiških palicah, tako za sladkovodni, kot tudi za morski ribolov.

Nova serija Black Force vam nudi prav to, brez okrnjene kvalitete znamke Top Hearty Rise!

Palica je izdelana z uporabo tehnike NET-V II. Blank je enak kot pri višje cenovnih modelih HR palic. Uporabljen set rink Fuji K FaZlite je čisto nov na trgu. S CC površino je 7 krat bolj odporen proti koroziji od rink iz nerjavečega jekla. Ne le, da modra FazLite površina izgleda fantastično, je tudi Fuji-jev odgovor za izdelavo No name SIC rink izdelanih od različnih proizvajalcev.

Odzivnost / akcija palice je hitra, vendar ne prehitra. Polarizira manj. Ravno prav zbalansirana palica lahko služi skoraj prav vsakemu namenu!

Best in the world for anglers! 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?