NORTHERN BAITS VABA BNB STRAWBERRY BOILIE 1KG

€8.99
  • Brez DDV:€8.21
  • Proizvajalec Northern Baits
  • Šifra: 003216/s
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Klasična Jagoda! Nekdo mora ohraniti ta legendarni okus! Žal smo nanj v današnjih časih skoraj pozabili! Skratka, ta sladka mešanica je fenomenalna vaba za hladno vodo. Naši zelo uspešni BNB boili smo tokrat dodali še Jagodno mešanico. Zakaj? Kot prvo je BNB vaba že od nekdaj zelo čvrsta i..

Razpoložljive možnosti

Klasična Jagoda!

Nekdo mora ohraniti ta legendarni okus! Žal smo nanj v današnjih časih skoraj pozabili! Skratka, ta sladka mešanica je fenomenalna vaba za hladno vodo.

Naši zelo uspešni BNB boili smo tokrat dodali še Jagodno mešanico. Zakaj? Kot prvo je BNB vaba že od nekdaj zelo čvrsta in uspešna vaba. Na njo ujamemo velike ribe skoraj povsod v svetu! Vaba je zelo dobro prebavljiva in hranljiva za ribo. Krap se bo z njo v tem letnem času dobro okoristil. BNB jagoda je v hladnih, mrzlih temperaturah perfektna, je pa tudi zelo dobra izbira za krape, ki še niso bili seznanjeni z vabo. Barva je intenzivno rdeča zaradi katere bojla izstopa in je za krapa zelo atraktivna. Že majhen grižljaj je zelo okusen in povzroči takojšnjo reakcijo. Krap se hrani, nato uživa, ostalo pa je potem že zgodovina!

Vaba je zelo sladka in polna orehov zmešana z visoko vsebnostjo mlečnih proteinov. BNB jagoda je narejena iz 30 različnih sestavin!

Je skoraj enaka kot BNB, le da smo šli en korak naprej in ji dodali zelo prijeten izvleček jagode in atraktor v prahu, ki smo ga našli je skoraj neresničen.

Vsaka sestavina ima posebno vlogo v receptu. Med njimi je npr. naravna imunsko izboljšana sestavina, ki spodbuja prebavljivost, mešanica ekzotičnih sadežev, morske alge, korenine, oreščki in drobna semena.

Uporabljamo unikatna, vendar ne nepoznana naravna sladila. Ta so iz rastline imenovane čudežni sadež. Ta čudežni sadež je visoko kakovostno naravno sladilo. Nekatera podjetja se odločijo za predelavo z vodo od koder dobijo le majhen procent pravega sladila, saj vse skupaj zmešajo z vodo. Mi raje delamo brez vode, od koder dobimo čisto pravo sladilo, ki ni zmešano z vodo. Seveda je vaba zaradi tega občutno dražja, ampak je 100% bolj uspešna!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?