NORTHERN BAITS VABA BNB BOILIE 1KG

€8.99
  • Brez DDV:€8.21
  • Proizvajalec Northern Baits
  • Šifra: 003216
  • Razpoložljivost: Na zalogi
*** BNB BOILIES *** Koncept za to boilo je bil, ustvariti zelo dobro prebavljivo vabo polno hranljivih vrednosti za čez celo leto. Tako vabo, katero bo riba sprejela in se bo ob njen lepo razvijala in rasla tudi pri nizkih temperaturah vode. Krapov metabolizen je predvsem kontroliran preko tempe..

Razpoložljive možnosti

*** BNB BOILIES ***

Koncept za to boilo je bil, ustvariti zelo dobro prebavljivo vabo polno hranljivih vrednosti za čez celo leto. Tako vabo, katero bo riba sprejela in se bo ob njen lepo razvijala in rasla tudi pri nizkih temperaturah vode. Krapov metabolizen je predvsem kontroliran preko temperature vode. Pri hladnejših temperaturah bo zelo dobro napredoval z uporabo bolje ki je lahko prebavljiva.

Bojla je zelo sladka, polna orehov prelita z zelo kakovostnim mlekom. V celoti je BNB narejena iz zelo kompleksnih različnih sestavinah (skupaj 28). Vsaka zase ima posebno vlogo v receptu. Dodali smo celo naravno zavarovane pospešvalne sestavine, ki pospešujejo prebavo. Vaba vsebuje mešanico eksotičnega sadja, morsko travo, koren, lešnik, majhna semena in zelo posebno sladilo. Vsa ta mešanica poskrbi za visoko vsebnost antioksidantov, aminokislin, vitaminov in mineralov in lahko prebavljivih proteinov.

Narejena je iz mešanice mletih oreščkov, moke oreščkov, mleka v prahu, kazein, vanilijev ekstrakt, CSL tekočine, sadnimi ekstrakti, rdeče jajčne hrane, zdrobljene konoplje, Robin red (Haiths), Niger semena, rumene ptičje hrane, fermentirani koruzni protein, wpc82, wpc35, pšenice, esencialne aminokisline, propolis, maslena kislina, izvleček kokosa, začimbe, himalajska sol, strjeni smetani in svežih jajc.

Krapi naravnost obožujejo te okusne boilije, pravilno uporabljena je vaba uničujoča!
 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?