NORTHERN BAITS INSEKTI 400ML

€8.00
  • Brez DDV:€7.31
  • Proizvajalec Northern Baits
  • Šifra: 003877
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Krapi seveda jedo te drobne žuželke v njihovem naravnem okolju, odvisno iz katerih delov celine ste. Popolnoma naravne privlačnosti lahko rečemo več, kot je to, da je poln beljakovin in stvari, ki jih krapi potrebujejo v svoji vsakodnevni prehrani, ker lahko zdaj svoje lovno mesto napolnite s kozica..

Razpoložljive možnosti

Krapi seveda jedo te drobne žuželke v njihovem naravnem okolju, odvisno iz katerih delov celine ste. Popolnoma naravne privlačnosti lahko rečemo več, kot je to, da je poln beljakovin in stvari, ki jih krapi potrebujejo v svoji vsakodnevni prehrani, ker lahko zdaj svoje lovno mesto napolnite s kozicami iz sladke vode (na primer) in krapu daste tisto, kar je njegova naravna hrana.


- Kozice iz sladke vode vsebujejo znatno veliko vitaminov, aminokislin in naravnih maščobnih kislin.

- Daphnia vsebuje občutno veliko vitaminov, aminokislin, polnih maščobnih kislin, omega 3, 6 in 9.

- Krvni črvi vsebujejo znatno veliko vitaminov, aminokislin, polnih naravnih maščobnih kislin, omega 3 in 6. Raven beljakovin več kot 55%! Krapi uspevajo od teh (kot veste)

- Ličinke črne muhe vsebujejo znatno veliko vitaminov, aminokislin, veliko maščobnih kislin.

- Kozice Gammarus so sladkovodne kozice, ki vsebujejo občutno veliko vitaminov, zelo veliko beljakovin, amino in maščobnih kislin. Seveda je zelo privlačna!

 
 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?