NORTHERN BAITS VABA HOT SPICY BOILIE 1KG

€8.99
  • Brez DDV:€8.21
  • Proizvajalec Northern Baits
  • Šifra: 003217
  • Razpoložljivost: Na zalogi
Veliko lahko povemo o naših Hot Spicy boilah, so pa kar se tiče proizvodnje ene najdražjih! Pri izdelavi le-teh uporabljamo zelo kompleksno listo nekaj najbolj finih, visoko kakovostnih sestavin, boljše kakovosti ni na trgu. Lahko bi popustili ampak plan je bil proizvesti eno najboljših spicy/fish b..

Razpoložljive možnosti

Veliko lahko povemo o naših Hot Spicy boilah, so pa kar se tiče proizvodnje ene najdražjih! Pri izdelavi le-teh uporabljamo zelo kompleksno listo nekaj najbolj finih, visoko kakovostnih sestavin, boljše kakovosti ni na trgu. Lahko bi popustili ampak plan je bil proizvesti eno najboljših spicy/fish bojl kar je možno in da bi ob tem bila še efektivna tako v hladnejših kot v toplejših temperaturah. Najpomembnejši faktorji dobre bojle so prebavljivost, kvaliteta hranljivosti in privlačnost. Ne smemo pa izvzeti tudi vsebnosti mineralov, vitaminov in antioxidantov. Ni dvoma, da se krap zelo dobro razvija zaradi nekaterih od teh ključnih sestavin.

Bojla sama po sebi diši zelo pekoče. V celoti je narejena iz 28 različnih sestavin, preveč, da bi jih naštevali. Ampak nekatere od teh so LT94 ribja moka in Pre-digested ribja moka z zelo visoko kvalitetnimi mlečnimi proteini, kri v prahu in mešanica naprednih aminokislin. Dodani so tudi visoko kvalitetni čili kosmiči in 6 drugih začimb, himalajska sol in fin španski majhen paradižnik v prahu, ki je poln antioksidantov in zelo podcenjena sestavina, saj je zelo efektivna kot atraktor. Vse te sestavine dajo boili različne sladkosti. S Spicy/fish boilo smo dosegli, kar smo hoteli.

Vsak boili je paket mineralov, katere krapi tako skrbno iščejo! Zato vsak košček z užitkom pojedo! Poizkusite ga še to jesen in se prepričajte sami!

 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Niste robot?